22067
page-template-default,page,page-id-22067,stockholm-core-1.2.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Title Image

Disclaimer

Disclaimer Roos – ontspannen ondernemen 

Versie 2020


De artikelen en de inhoud van deze website zijn met zorg geschreven, maar het kan voorkomen dat er fouten/onjuistheden in staan of dat de informatie niet compleet is. Roos – ontspannen ondernemen is niet verantwoordelijk voor eventuele incorrecte informatie of het niet goed functioneren van de website. Daarnaast Roos – ontspannen ondernemen geen aansprakelijkheid voor schade die voortkomt uit het gebruik van informatie van de website.

 

Doorverwijzingen naar andere websites
Deze website kan klikbare links bevatten naar websites van derden. Roos – ontspannen ondernemen heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud van de websites van derden. Roos – ontspannen ondernemen aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortkomt uit het gebruik van websites van derden.

 

INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN
Alle publicaties, teksten, afbeeldingen en video’s zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties, teksten, afbeeldingen of video’s op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat Roos – ontspannen ondernemen daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven. 

 

Mocht u naar aanleiding van deze disclaimer nog vragen hebben, stuur dan gerust een e-mail naar info@roos-ontspannenondernemen.nl