21890
page-template-default,page,page-id-21890,stockholm-core-1.2.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Title Image

Reviews

Iris van Heugten, Ondernemer en (merk)strateeg

Iris van Heugten, Ondernemer en (merk)strateeg

Roos besloot om al haar talenten en passie tot uiting te laten komen in haar eigen bedrijf. Op het moment dat ze daarvoor besloot te gaan, leerden wij elkaar kennen. Roos is iemand die luistert, echt luistert. Want eerlijk is eerlijk, en zeker in deze ’snelle tijd’, er zijn zo ontzettend weinig mensen die écht naar je luisteren. Roos luistert altijd. En ze hoort ook wat je zegt en weet daardoor precies de juiste vragen te stellen. Waardoor je zelf weer tot nieuwe conclusies en inzichten komt. Ze is lief en warm, waardoor je ook al haar adviezen ter harte aanneemt. Je voelt gewoon dat ze het beste met je voorheeft en oprecht geïnteresseerd is. We zijn met z’n allen geneigd om altijd maar door, door, door te gaan. En ik al helemaal in mijn ‘drukke’ ondernemersbestaan. Roos heeft mij laten inzien dat het zo niet werkt. Mijn lichaam is geen robot. Je kunt niet door blijven gaan, zonder ook te ontspannen. En eerlijk is eerlijk: die ontspanning vind ik eigenlijk super belangrijk in mijn leven, maar vaak ben ik geneigd om prioriteit te geven aan wat ‘moet van mezelf’. Dat is denk ik het allergrootste en mooiste inzicht dat Roos me heeft gegeven. Ik denk dat Roos zelfs van ongelooflijk veel toegevoegde waarde is voor iedereen die dat zelf nu (nog) niet in ziet.

Iris:

“Roos hoort ook wat je zegt en weet daardoor precies de juiste vragen te stellen.
Waardoor je zelf weer tot nieuwe conclusies en inzichten komt.”
Rik Op het Veld, ROV Coaching & Consultancy, Manager Sport Noorse LifeSaving Federatie

Rik Op het Veld, ROV Coaching & Consultancy, Manager Sport Noorse LifeSaving Federatie

In 2006 ben ik met Roos bevriend geraakt in de zwemsport. Ik vind haar eerlijkheid, benaderbaarheid en openheid waardevolle eigenschappen. De inzichten en adviezen die ik van haar heb meegekregen zijn: ‘Geniet van het leven, er is meer dan werk’ en ‘Zorg ervoor dat je tijd maakt voor je familie, vrienden en leuke dingen, zodat je een goede balans hebt in het leven.’ Ik zou Roos aanbevelen, primair vanwege haar persoonlijkheid. Doordat ze open en benaderbaar is, raakt ze mensen. Vanuit deze basis probeert ze het beste uit iedereen te halen.

Rik:

“Zorg ervoor dat je tijd maakt voor je familie, vrienden en leuke dingen, zodat je een goede balans hebt in het leven.”